Naše tímy nemohli ani tentokrát chýbať na 9. ročníku súťaže Do práce na bicykli a opäť sa prebojovali na stupienky víťazov. Naše rady reprezentovalo až 28 cyklistov, ktorí bojovali v 7 tímoch: VMBike, Cestári DS TTSK, Zatkovci, Verešvárania, Hargašovci, Trnavskí pohodári a v neposlednom rade B2P2. 

Spomedzi všetkých zamestnávateľov na Slovensku sa náš Trnavský samosprávny kraj umiestnil na krásnom 13. mieste a v rámci kraja obsadil striebornú priečku. Rovnako sa na druhé miesto v rámci úradu TTSK prebojoval tím Cestári DS TTSK, ktorí spoločne do práce prebicyklovali 808 km. Medzi jednotlivcami zahviezdil opäť Juraj Masár, ktorý pre svoj tím najazdil takmer 538 km a umiestnil sa na 2. mieste. Zaslúžené 8. miesto patrí vďaka 223 km Róbertovi Lenčemu a na 15. priečke sa so 120 kilometrami umiestnil František Pozdech. Zo žien najstatočnejšie reprezentovala SÚC TTSK naša kolegyňa Oľga Hattyárová z tímu Trnavskí pohodári, ktorá vďaka svojim 44 jazdám prejazdila do práce 49,5 km. 

Všetkým kolegom ďakujeme za účasť a skvelé výkony, ktorými ste  pomohli nie len životnému prostrediu, ale určite aj svojmu zdraviu. Srdečne gratulujeme víťazom a tešíme sa z odhodlania každého jedného účastníka. Len tak ďalej, priatelia!