Príjemné počasie, dobrá nálada a úsmevy detí. Aj tak by sme mohli opísať podujatie venované deťom pri príležitosti ukončenia školského roka, ktoré sa konalo 24. júna v priestoroch materskej školy v mestskej časti Čáčov, v Senici.  

Medzi viac ako 20 oslovenými organizáciami nesmela chýbať ani SÚC TTSK, ktorá na miesto dorazila s tromi kusmi techniky. Čo by mohlo lákať deti viac ako veľký traktor alebo stroj kresliaci čiary na cestu? Pracovníci zo strediska v Senici obohatili program svojou účasťou vozidlom Mercedes s Turbo nadstavbou, traktorovou kosačkou Kubota a značkovacím strojom Hoffmann. Naši kolegovia A. Jahelka, E. Prstek a M. Blanárik sa deťom nielen venovali, ale umožnili im aj sadnúť si do týchto vozidiel a vidieť svet očami cestárov. 

Hoci sme sa stretli s konkurenciou zo strany hasičského zboru či polície, veríme, že sme pre deti pripravili zaujímavú „atrakciu“ a obohatili sme deň, ktorý bol venovaný najmä im. Ich záujem nás povzbudzuje k účasti na podobných akciách aj v budúcnosti – a s radosťou sa ich zúčastníme!  

  Eduard Havel, námestník oblasti Senica