V týchto dňoch sme začali s kosením plôch popri našich cestách. Tieto úseky boli po zime už zarastené a tak bolo na čase dať ich do lepšieho stavu. Jedna z oblastí, ktorá je momentálne v procese kosenia je oblasť Veľkého Medera.

Konkrétne sme začali v pondelok 11.05.2020 s kosením trávnatých porastov popri ceste číslo II/561 medzi Veľkým Mederom a Trsticami. Jednalo sa o kosenie za pomoci ťažšej techniky, a to konkrétne traktora s pomocným zariadením slúžiacim na kosenie.

O deň neskôr 12.05.2020 sme pokračovali úsekom Topoľníky – Trstice na rovnakej ceste II/561. Tu sme naopak využili ručné kosačky a zručnosť našich pracovníkov. Vykonávalo sa totiž kosenie pri zvodidlách a tak isto aj likvidácia nadbytočných kríkov.

Nezabúdame ani na iné oblasti, ktoré patria pod správu SÚC TTSK. Postupne vám prinesieme ďalšie informácie. Rovnako by sme vás, našich občanov, chceli poprosiť, keby ste vedeli o nejakom úseku nachádzajúcom sa v zlom stave, aby ste neváhali a dali nám to vedieť. Môžete tak urobiť prostredníctvom tlačidla „nahlásiť problém“ na hlavnej stránke v pravom hornom rohu. Vopred ďakujeme.